Suite Amedeo - Over BrusselsSuiteSuite Amedeo - Over BrusselsSuiteSuite Amedeo - Over BrusselsSuiteSuite Amedeo - Over BrusselsSuiteSuite Amedeo - Over BrusselsSuiteSuite Amedeo - Over BrusselsSuite
Wanneer u kiest voor BrusselsSuite, logeert u echt in het historische hart van Brussel. Het pand is gelegen in de chique Zavelwijk met zijn vele antiekzaken, kunstgalerijen, exclusieve winkels en restaurants.

U verblijft op een steenworp van de Grote Markt. Dit marktplein is omzoomd door 17de-eeuwse patriciërswoningen en wordt gedomineerd door de pracht en praal van het stadhuis.

Vlakbij staat Manneken Pis, de beroemde fontein die het symbool van Brussel is.
Wie graag wat cultuur opsnuift, kan de gotische kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele bezichtigen. Deze 13de-eeuwse kathedraal is vooral beroemd omdat de koninklijke huwelijken hier worden ingezegend.

Rondom BrusselsSuite bevinden zich diverse musea alsook de befaamde opera en het casino. Vlakbij bevinden zich de hippe Dansaertwijk, de Graanmarkt en de Vismarkt. Deze buurt is vooral geliefd is bij designers en artistieke Brusselaars. U vindt er tevens uitstekende restaurants en trendy bars.
Om kennis te maken met de couleur locale moet u afzakken naar de Marollenwijk.
Deze echte volksbuurt in de schaduw van het imposante Justitiepaleis is een gezellige plek met typische Brusselse café's. De dagelijkse rommelmarkt op het Vossenplein is trouwens een attractie op zich.

Wil u alles weten over Kuifje en de Belgische striphelden? Vergeet dan niet het Belgisch Stripcentrum te bezoeken in de Zandstraat. Wie wil shoppen, kan gemakkelijk naar de luxueuze boetieks langs de bekende Louizalaan of naar de prachtige winkels in de imposante Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen (1846).

Wil u de stadsdrukte even ontvluchten, dan kan u gaan wandelen in het nabijgelegen Warandepark. Dit 13 hectare grote stadspark, tegenover het Koninklijk Paleis, werd in 1787 volkomen symmetrisch aangelegd en is een oase van rust.

BrusselsSuite wenst u een onvergetelijk verblijf!